Wie Wij Zijn

Opgericht in 2019 – Een Nieuwe Visie in de Civiele en Sociale Bouwsector

Welkom bij Molenakker Infra, uw vertrouwde partner in de wereld van civiele en sociale bouwprojecten. Sinds onze oprichting in 2019 hebben wij ons gepositioneerd als een veelzijdige en dynamische speler in de branche, met een diepe toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Onze Expertise

 

  • Grondwerken en Onderhoud: Wij begrijpen de fundamenten van elk project en zorgen ervoor dat de grondwerken met de grootste zorg en precisie worden uitgevoerd.
  • Infrastructuur: Van wegenbouw tot complexe infrastructuurprojecten, wij brengen technische vaardigheden en diepgaande kennis samen om oplossingen te leveren die zowel praktisch als esthetisch zijn.
  • Graafwerkzaamheden: Met moderne technieken en apparatuur staan wij garant voor efficiënte en veilige graafwerkzaamheden, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.
  • Architectuur en Landschapsontwerp: Onze ontwerpen combineren functionaliteit met creativiteit, waardoor elk project een uniek karakter krijgt dat naadloos aansluit bij zijn omgeving.
  • Elektriciteit en Netwerken: Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van elektrische systemen en netwerkinfrastructuren, waaronder glasvezelinternet en kabels, om aan de moderne eisen van connectiviteit te voldoen.
  • Planning en Meting: Elk project begint met nauwkeurige planning en meting, waarbij we de nieuwste technologieën gebruiken om nauwkeurigheid en efficiëntie te garanderen.
  • Exterieur Design en Bestrating: Wij transformeren buitenruimtes met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige bestratingsoplossingen, waardoor ze zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Oprichters

Resul Yerlikaya

CEO, Oprichter

Resul Yerlikaya, de grondlegger van niet slechts één, maar een veelvoud aan ondernemingen, heeft zijn reputatie als voortreffelijk zakenman ruimschoots bewezen. Met een stevige opleidingsachtergrond en jarenlange ervaring in zowel elektrotechniek als infrastructuur, staat hij bekend om zijn vakbekwaamheid en strategisch inzicht in het bedrijfsleven.

Haci Mehmet Cicek

CEO, Oprichter